Last news in Fakti

8 Февруари, 2024 18:19 935 1

Ювентус се похвали със “здрав” фен

  • футбол

“Бианконерите” разпространиха снимката на великия боксьор в социалните си мрежи

Италианският гранд Ювентус се похвали със снимка на Майк Тайсън, който носи екипа на “Старата госпожа” стиснал здраво мускулите си. От клуба заявиха, че от сега тренировките на тима ще бъдат още по-здрави.

В коментар под поста, отново “бианконерите” зададоха въпрос към своите привърженици: “Кой ще пази Майк по време на тренировка?”

Оригиналните отговори на хиляди привърженици не закъсняха, а най-интересен от тях бе този на Патрис Евра, в който французинът написа следното: “Аз и Киелини”.

В момента великият боксьор е на почивка в Торино и се отдава на заслужени славни моменти и внимание дори и по време на ваканцията си.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Пела

    0 1 Отговор
    И юве ще го правят интерафрикани, геноцид за белите, квот беше-беше