Last news in Fakti

9 Февруари, 2024 11:30 1 310 0

Роналдо на издържа на провокациите и побесня (ВИДЕО)

  • кристиано роналдо-
  • футбол-
  • ал насър-
  • лионел меси

Още по време на двубоя петкратният носител на "Златната топка" беше провикиран от фенове, които скандираха "Меси"

Роналдо на издържа на провокациите и побесня (ВИДЕО) - 1

Кристиано Роналдо на няколко пъти изпусна нервите си по време и след загубата на неговия Ал-Насър с 0:2 от Ал-Хилал в четвъртък вечер. Това беше двубой за купата “Riyadh Season” в Саудитска Арабия, който се игра дни преди подновяването на първенството.

Още по време на двубоя петкратният носител на "Златната топка" беше провикиран от фенове, които скандираха "Меси". Португалецът се обърна към тях и каза "Аз съм тук…не Меси!"

При прибирането към тунела, към Кристиано бяха хвърлени няколко шала, които приличаха на такива на Ал-Хилал. Португалецът хвана единия, избърса се с него и демонстративно го хвърли на земята.

В края нападателят на Ал-Насър видимо се разстрои, след като заедно със своите съотборници трябваше да направи шпалир на победителите.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА