Last news in Fakti

9 Януари, 2014 11:15 787 0

Арсенал напира за нов нападател

  • арсенал-
  • мората-
  • венгер-
  • нов нападател-
  • мартинес

Опците са Алваро Мората от Реал (М) и Джаксън Мартинес от Порто

Арсенал напира за нов нападател - 1
Снимка: БТА

Водачът във временното класиране на английската Висша лига Арсенал е задействал експресни мерки по привличането на Алваро Мората от Реал (Мадрид), пишат медиите на Острова.

Мениджърът на "артилеристите" Арсен Венгер иска при първа възможност да подсили отбора с нов нападател и е заръчал на скаутите си да действат.

Лондончани са в остра нужда от попълнения в атака, след като всички нападатели в тима - Оливие Жиру, Никлас Бендтнер и Яя Саного, са със здравословни проблеми, а Тио Уолкът скъса коленни връзки.

При неуспех в опитите за привличане на Мората, Арсенал ще отправи оферта за Джаксън Мартинес от Порто, гласят информациите.

До скоро за вариант пред "артилеристите" се считаше и Димитър Бербатов, който иска да напусне Фулъм, но тази опция изглежда все по-малко вероятна.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА