Last news in Fakti

10 Февруари, 2024 17:00 3 925 4

Страховит инцидент в Банско (ВИДЕО)

  • банско-
  • спорт-
  • световната купа по ски-
  • световната купа по ски алпийски дисциплини-
  • ски алпийски дисциплини

Норвежецът Атле Лий Макграт допусна грешка по трасето, падна и се заби в страничните заграждения

Страховит инцидент в Банско (ВИДЕО) - 1

Страховит инцидент имаше по време на втория манш на гигантския слалом от Световната купа по ски алпийски дисциплини в Банско. Норвежецът Атле Лий Макграт допусна грешка по трасето, падна и се заби в страничните заграждения.

Останаха съмнения за сериозна контузия, но за щастие състезателят се изправи на крака.

Състезанието бе прекъснато за кратко, за да се провери състоянието на Атле Лий Макграт, както и да бъдат възстановени заградителните мрежи.

Победата грабна Марко Одермат.

Припомняме, че и вчера имаше инцидент в Банско. Канадският алпиец Лиъм Уолъс се контузи тежко по време на тренировка за стартовете от Световната купа в Банско - на писта „Котвата“. Наложи се транспортирането му с хеликоптер до София, където е лекуван в "Пирогов".


Поставете оценка:
Оценка 1.7 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Курорта

    5 1 Отговор
    Много страховит инцидент зарежи.А когато има пострадали при катастрофи тогава не е.
  • 2 разбор

    8 0 Отговор
    Пояснете,че чужденците си идват с въртолетите.Два броя.Отначало нашите се изпъчиха,но някой забеляза,че въртолета всъщност е швейцарски и еуфорията се стопи.Че на стадион локомотив имало тунел,не знам какво и алабала.Линейката не можела да мине през тунела.А кой го проектира тунела?Било в древни времена когато нямало линейки и въртолети.После съобщиха,че пилота е наш.Но излезе,че бил само вътре и се возил.Не се знае изобщо какво прави вътре.Абе...такива едни работи.
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.