Last news in Fakti

14 Февруари, 2024 15:54 1 100 5

Феновете на ЦСКА: Този път няма да говорим за титли и купи

  • цска-
  • трибуна сектор г-
  • футбол-
  • фенове

Привържениците на „армейците“ са категорични, че този път не искат да говорят за титли и купи, а за затвърждаване на силната подкрепа към отбора, която беше демонстрирана през миналата година

Организираните фенове на ЦСКА използваха страницата „Трибуна Сектор Г“ във „Фейсбук“, за да отправят призив преди началото на пролетния дял от шампионата.

Привържениците на „армейците“ са категорични, че този път не искат да говорят за титли и купи, а за затвърждаване на силната подкрепа към отбора, която беше демонстрирана през миналата година.

ПЪЛНИЯТ ТЕКСТ НА ОБРЪЩЕНИЕТО
Армейци,

Началото на пролетния полусезон вече чука на вратата. Този път няма да говорим за титли и купи, въпреки че това е есенцията на съществуването на нашия клуб и винаги ще бъде така.

Въпреки че временно сме извън нашия дом, бихме искали ентусиазмът, който показахме през изминалата година, да не стихва и на Националния стадион. Нека затвърдим нивото, което поддържаме и подкрепата ни да се засилва с всеки изминал мач. В момента расте ново поколение армейци, които имат удоволствието да се наслаждават на един от най-силните периоди на „Сектор Г“ през годините, а повярвайте ни, нямаме намерение да спираме. Единствено и само от нас зависи какво ще оставим на нашите деца и пътят ни е само напред и нагоре!

Всички заедно като юмрук!

За ЦСКА и дружината!


Поставете оценка:
Оценка 4.9 от 27 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Левски 1914

    6 23 Отговор
    Вие винаги сте извън вашия дом , вашия дом е в Ловеч!
  • 2 3.14К

    5 21 Отговор
    Тия до като бойкотираха и ги нямаше на трибуните, останаха нормалните фенове и отборът беше първи през цялото време. Появиха се отново и започнаха безумните глоби за клуба, прекъсването на мача с Лудогорец и загуба на титлата. Не разбирам каква е ползата от тях, освен че когато Цеката беше купил част от техните тартори и ги нямаше на стадиона, отборът доминираше и без да блести водеше в класирането.
  • 3 Делян

    4 23 Отговор
    Може да говорите за истината, а тя е ПРИПОЗНАВАНЕ!!!!!!!!!!
  • 4 отбора литекс

    4 22 Отговор
    Жалко за ЦСКА, те отдавна фалираха , Отбора на Литекс ползва базите , но си останаха селско отборче. Жалка картинка!
  • 5 То е ясно !

    3 0 Отговор
    Като всяка година, ще играят за калъфа на купата.Литекс не е ЦСКА !