Last news in Fakti

14 Февруари, 2024 16:30 858 1

Григор Димитров: Не играх най-добрия си тенис, но бях солиден

  • григор димитров-
  • тенис-
  • тенис на корт-
  • спорт

Според българина Сонего е много мощен тенисист, но е бил надвит с повишена енергия и повече точки във важните моменти

 Григор Димитров: Не играх най-добрия си тенис, но бях солиден - 1

Григор Димитров сподели, че победата му срещу Лоренцо Сонего на старта в Ротердам не е дошла след най-добрия му тенис. Българинът пречупи италианеца в два сета, а това беше първи мач помежду им.

Според българина Сонего е много мощен тенисист, но е бил надвит с повишена енергия и повече точки във важните моменти.

“Не играх най-добрия си тенис, но бях солиден в най-важните моменти на мач. Това търся, когато ударите ми не вървят. От физическа гледна точка бях на добро ниво. Исках да видя какво ще трябва да направя. Сонего е качествен тенисист, не съм играл с него. Много е мощен. Имаше много енергия. Знаех, че трябва да повиша моята. Мисля, че се справих“.

„В момента, в който дойдох, си казах, че няма много време за подготовка. Все пак тя бе добра. Исках да видя как се развива ситуацията в залата“.

„Познаваме се от доста време, говорихме си през какво съм минал. Уважаваме се. Срещу него няма да е лесно. Надявам се, че ще съм готов за него“, заяви Димитров за следващия си противник Мартон Фучович.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.