Last news in Fakti

15 Февруари, 2024 11:05 956 4

ЦСКА се разделя с нападател

  • майкъл естрада-
  • цска-
  • футбол-
  • лду кито

Еквадорското острие ще напусне ЦСКА, за да се завърне в родината си след 5 години в чужбина

Нападателят Майкъл Естрада до часове ще премине в ЛДУ Кито, съобщава ESPN. Еквадорското острие ще напусне ЦСКА, за да се завърне в родината си след 5 години в чужбина.

Естрада вече е в списъка на клуба за Рекопа (б.р. - Суперкупата на Южна Америка) срещу шампиона от Копа Либертадорес - Флуминензе. Клубът от столицата Кито, носител на Копа Судамерикана, се надява Естрада да пристигне възможно по-скоро и да вземе участие в мача срещу Флу на 23 февруари.

Еквадорският стрелец се е превърнал в цел на "белите" след напускането на перуанския ветеран Паоло Герейро.

Играчът трябва да прекрати договора си с ЦСКА, където е под наем и след това да се разбере с държащия правата му Толука. Не се очаква да има проблеми от никоя от двете страни, допълва източникът, а антуражът на Естрада вече е задействал необходимото.

ЛДУ Кито ще бъде четвъртият отбор на Естрада в Еквадор. 27-годишният голаджия е минал през Макара, Индепендиенте дел Вале и Ел Насионал. Извън родината си е играл за Круз Азул, Ди Си Юнайтед, Толука и родния ЦСКА, за който има 4 гола в 19 мача.

Смята се, че зад решението на Естрада да поеме в посока Кито е, че той иска да е по-близо до погледа на еквадорския селекционер Феликс Санчес.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ЗАКЛЕТ ЧОРБАР

    1 1 Отговор
    Едно от НАЙ - ГОЛЕМИТЕ ДЪРВЕТА играли напоследък в ЦСКА !!!

    Коментиран от #3

  • 2 Грух Грух

    1 0 Отговор
    Язьк Бидона си замина сега и Естрадата остана само Файтона хаааааха хааааха.
  • 3 Лудогорец

    1 0 Отговор

    До коментар #1 от "ЗАКЛЕТ ЧОРБАР":

    Абе що досега не казвахте че е дьрво.Типично зп Припознатите напусне някой и започва Грухтенето и Плюенето.

    Коментиран от #4

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.