Last news in Fakti

16 Февруари, 2024 15:48 629 0

Контузиите в Байерн не спират - аут е и най-скъпото зимно попълнение

  • саша боей-
  • байерн-
  • контузия

30-милионният Саша Боей ще отсъства няколко седмици от терена

Контузиите в Байерн не спират - аут е и най-скъпото зимно попълнение - 1
Снимка: Х

Проблемите в Байерн (Мюнхен) с контузии продължават с пълна сила, предаде Sportal. Днес баварците обявиха, че новото зимно попълнение Саша Боей, за когото бяха платени близо 30 млн. евро на Галатасарай, е получил контузия и ще е аут за предстоящите важни мачове на тима.

“Байерн ще бъде без Саша Боей през следващите няколко седмици. Новото зимно попълнение е получил сериозно разкъсване на мускулни влакна в лявото бедро. Това е резултатът от прегледа, извършен от медицинския отдел на Байерн”, обявиха официално баварците.

Това е поредният играч в тима с травма, като в момента контузени в състава на баварците са още Алфонсо Дейвис, Кингсли Коман, Серж Гнабри, Конрад Лаймер, Даниел Перец и Буна Сар.

Саша Боей бе взет в тима именно с надеждата, че ще подсили десния фланг на отбраната. С контузията единственият здрав футболист на тази позиция остава Нусаир Мазрауи.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА