Last news in Fakti

17 Февруари, 2024 19:14 1 469 2

Левски с трудна победа

  • футбол

Трилър в Благоевград

Левски с трудна победа - 1
Снимка: БГНЕС

Левски започна пролетния дял от своя сезон с победа при трудната визита в Благоевград на Пирин с 2:1. "Сините" взеха успеха като гост, след като трябваше да играят час с човек по-малко, след като Хосе Кордоба беше изгонен с директен червен картон след 34 минути игра.

Иначе, Марин Петков откри резултата в съботния следобед на "Христо Ботев" в седмата минута, но девет след това Юго Комано изравни резултата. Пет минути преди края на първата част Рикардиньо вкара за крайните 3 точки за "сините".

Отборът с наставник Николай Костов е 4-ти в таблицата. Пирин е в опасната зона.


Поставете оценка:
Оценка 4.8 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Некой си

    5 5 Отговор
    Убитаци !
  • 2 Бизонче

    9 2 Отговор
    Трудна!? С 10 човека! На ходом, като в контрола! Опита се палячото със свирката да направи мача интересен, но футболистите на Пирин са със за Б група- възможности.