Last news in Fakti

21 Февруари, 2024 15:52 954 2

Левски подписа с трима

  • ники костов-
  • футбол-
  • михаил петров-
  • стоян добрев-
  • христо аргиров-
  • николай костов

Михаил Петров, Стоян Добрев и Христо Аргиров вече имат професионални договори с родния си клуб. Контрактите са за срок от три години

Левски подписа с трима - 1

Левски подписа с трима от най-талантливите си юноши, обявиха от клуба. Михаил Петров, Стоян Добрев и Христо Аргиров вече имат професионални договори с родния си клуб. Контрактите са за срок от три години.

Ето какво още написаха "сините" в официалния си сайт:

"Петров е роден на 21 април 2007 година, част е от школата на „сините“ от 2018 година и има 66 мача и 11 гола за отборите от Академия „Левски“. Полузащитникът е капитан на отбора до 17 години на „Левски“ като от началото на сезона е изиграл 13 мача и е отбелязал 3 гола в Елитната група до 17 години. Юношески национал на България с повиквателни за селекциите до 15 г., до 16 г. и до 17 г.

Добрев е роден на 19 май 2007 година, част е от школата на „сините“ от 2018 година и има 69 мача и 3 гола за отборите от Академия „Левски“. През настоящият сезон централният защитник е изиграл 13 мача за отбора до 17 години и 1 за втория отбор на клуба. Юношески национал на България с повиквателни за селекциите до 16 г. и до 17 г.

Аргиров е роден на 12 юни 2007 година, част е от школата на „сините“ от 2022 година и има 41 мача и 5 гола за отборите от Академия „Левски“. През настоящият сезон крайният защитник е изиграл 11 мача и е отбелязал 1 гол за отбора на „Левски“ до 17 години.

„ПФК „Левски“ пожелава на Михаил Петров, Стоян Добрев и Христо Аргиров много победи и щастливи мигове с фланелката на любимия клуб.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бегай !

    3 0 Отговор
    Тия най-после се сетиха,че имат и млади таланти.
  • 2 Локо-Сф

    0 0 Отговор
    А колко изпуснаха!Един от тях е в Спартак-Вн и не знам защо не си го върнат?