Last news in Fakti

23 Февруари, 2024 08:00 1 038 1

Левски получи първия транш за Уелтън

  • уелтън-
  • гамба осака-
  • футбол-
  • транш-
  • трансфер

Японците ще изплатят крилото на два пъти, а първата сума е по-малка

Левски получи първия транш за Уелтън - 1

Гамба Осака преведе първия транш за Уелтън, разкриха от "Герена". Японците ще изплатят крилото на два пъти, а първата сума е по-малка. Припомняме, че "сините" продадоха бразилеца на един от емблематичните клубове в Страната на изгряващото слънце за сумата от 3 млн. евро. От Гамба Осака изпратиха вчера на "Герена" официалното платежно нареждане за първата сума.

Около изплащането на парите по сделката се разрази полемика. Проверка показа, че японците трябва да се издължат на "сините" напълно до края на месец март. Именно с парите от бразилеца, а и от предишните зимни трансфери, Левски ще покрие главницата по дълга към НАП.

Припомняме, че ръководството на "сините" осъществи страхотен рекорд в този трансферен прозорец, а това помогна много за стабилизирането на клуба. Така Левски ще може да диша доста по-спокойно във финансово отношение в следващите месеци.


Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ауууу

    0 3 Отговор
    Спецов, четеш ли, къде дремеш?!?