Last news in Fakti

24 Февруари, 2024 14:35 1 062 0

Салах, Нунес и Собослай са под въпрос за финала с Челси

  • ливърпул-
  • клоп-
  • челси-
  • финал

Юрген Клоп готов да пише нови глави в историята на Ливърпул

Салах, Нунес и Собослай са под въпрос за финала с Челси - 1
Снимка: БГНЕС

Мениджърът Юрген Клоп е амбициран да пише нови и нови глави в "прекрасната история" на Ливърпул и съвсем не гледа към края на кариерата си при мърсисайдци. Това заяви самият той преди финала за Купата на Лигата срещу Челси утре, предава БТА.

"Искам да спечелим купата, но не заради мен самия и заради витрината ми с трофеи. Това е за момчетата, за клуба и за хората. За нас е важно", заяви Клоп, цитиран от агенция Ройтерс.

"Написахме и продължаваме да пишем една прекрасна история. Когато напусна, ще затворим корицата, ще сложим книгата на рафта и някой друг ще пише история. Преди това обаче има време за още нови глави, изобщо не сме стигнали до резюмето. Изцяло съм отдаден на мисията ми да създавам нови спомени за това, което направихме тук", каза германецът.

На финала обаче ще бъде трудно, тъй като Ливърпул има дълъг списък с контузени. Диого Жота, Трент Алекзандър-Арнолд, Алисон и Къртис Джоунс няма да играят, а Мохамед Салах, Дарвин Нунес и Доминик Собослай са под въпрос.


Поставете оценка:
Оценка 4.5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА