Last news in Fakti

29 Февруари, 2024 09:18 1 342 1

Приключва ли сагата с Краев? Футболистът на Левски подписва с кандидат за Висшата лига?

  • андриан краев-
  • мидълзбро-
  • хъл сити-
  • футбол

В момента те заемат 6-о място в Чемпиъншип, което е последното в зоната на баражите за елита

Приключва ли сагата с Краев? Футболистът на Левски подписва с кандидат за Висшата лига? - 1

Андриан Краев май вече си има нов отбор. Поне така твърдят на Острова. Феновете на Мидълзбро проведоха разследване и откриха, че той е дал дума на отбор от Острова, съобщава FootballLeagueWorld, цитиран от „Мач Телеграф. Това обаче не е Боро. Според информациите Краев е постигнал споразумение с Хъл Сити и от лятото ще стане част от „тигрите“.

В момента те заемат 6-о място в Чемпиъншип, което е последното в зоната на баражите за елита. Както е известно, в момента Краев е свободен да подпише с всеки кандидат, който задоволи финансовите му изисквания, но ще го има чак от лятото. Тогава приключват отношенията му с Левски. Двете страни не се разбраха за нов договор и Краев бе пратен да се готви с дубъла на „сините“.

Твърди се, че той е отрязал тим от Турция, който е бил готов да плати на родния гранд за услугите му. А през миналата седмица се разбра, че се е разминал с трансфер в Ростов. Руснаците обвиниха затова агентите на Краев, които поставили неизпълними условия пред тях.


Поставете оценка:
Оценка 2.7 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 😂😂😂😂

    0 4 Отговор
    🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 Е ТОВА ЩЕ Е СДЕЛКАТА ВЕКА ЗА ПОДУЯНЦИ И МЕНИДЖЪРА НА КУЦИЯ КОН