Last news in Fakti

29 Февруари, 2024 13:30 2 803 5

Страховит футболен хулиган ще се бие в България

  • bkfc 58-
  • мма-
  • бой с голи ръце-
  • спорт-
  • бойни спортове-
  • петр беранек

В бокса с голи ръце не се впуска кой да е - за участие в този спорт са нужни не само здрава психика, но и нужните умения, така че да отбягваш много по-опасните удари на опонента ти и да съумяваш да нанесеш още по-опасни атаки до победата

Страховит футболен хулиган ще се бие в България - 1

Предстоящата галавечер по бокс с голи ръце BKFC 58 ще събере в България едни от най-страховитите бойци от 13 държави на един ринг за 12 битки. Столичната "Арена София" ще бъде отново домакин на европейското издание на световния турнир по боеве с голи ръце на 22-ри март.

В бокса с голи ръце не се впуска кой да е - за участие в този спорт са нужни не само здрава психика, но и нужните умения, така че да отбягваш много по-опасните удари на опонента ти и да съумяваш да нанесеш още по-опасни атаки до победата.

35-годишният Петр Беранек е именно такъв профил боец - той е закален в уличните битки покрай участието му във фенската фракция на футболния клуб "Збройовка - Бърно", но и също така доказал се като професионален атлет в ММА и бокса, където има 27 битки.

С такава нагласа чешкият боец идва у нас за битката си със Станой Табаков.

Табаков е двукратен световен вице-шампион и европейски шампион по самбо. Той започва ММА кариерата си през 2010-та и е един от емблематичните бойци на България.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Сила

    7 4 Отговор
    Ушев бега от такива..... То се бие с деца и момиченца по градинските пейки..... В тъмното, маскиран, с палки и боксове
  • 3 Дебил

    0 0 Отговор
    Ако си спретнем едно такова побойче пред блока,ще дойдат да ме арестуват и после съдят.Тия са извън закона !?!!!!
  • 4 Как става така че България е

    10 0 Отговор
    Домакин на всякакви надпревари за умствено изостанали организирайте нещо нормално

    Коментиран от #5

  • 5 Сила

    6 0 Отговор

    До коментар #4 от "Как става така че България е":

    Сериозно?!? Нали за нещо нормално ти трябва НОРМАЛНА ПУБЛИКА...... ТИ да виждаш такава наоколо?!? Капки, Ергени, Ферми, Игри за дебилни, Танци, Селяни един за друг, Турски сериали......
    Къде бе брате?!?