Last news in Fakti

1 Март, 2024 14:27 1 627 2

Какво се случва в профила на Геня? Тя сигурно ще се ядоса много

  • спорт

Неочаквано...

Мадалина Геня е доста успешна актриса и модел. Дамата е звезда на Апенините. Тя е позната в България и покрай бившата ѝ връзка с Григор Димитров. Дими, както го нарича най-младият шампион на Уимбълдън при мъжете Борис Бекер, е великан в българския тенис за мъже и световен фактор в спорта.

В профила на Геня в Instagram в графата Отбелязани се появи скандално видео. На него пищна жена танцува по изрязано бельо, показвайки и в лице, и в гръб движения.

После въпросната жена си удря силен шамар по задните части. Видеото е придружено с приканващи надписи. Мадалина сигурно не подозира какво се случва в профила ѝ и когато разбере ще се ядоса много и ще изтрие видеоето.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 мамалигас

    3 0 Отговор
    Май само чикирики афторчето го интересува кво става с профила на Ганя
  • 2 Потресен

    3 0 Отговор
    Потресен съм, новина от световна величина!!