Last news in Fakti

3 Март, 2024 17:45 1 003 0

Бащата на Квара намекна какво ще бъде неговото бъдеще

  • наполи. хвича кварацхелия-
  • футбол-
  • серия а

Грузинецът е в дилема дали да остане на “Диего Армандо Марадона”

Бащата на Квара намекна какво ще бъде неговото бъдеще  - 1

Бащата на звездата на италианския шампион Наполи Хвича Кварацхелия е дал интервю, в което споделя какво е неговото мнение за бъдещето на сина си. Разбира се, думите му не са категоричен отговор, като най-вероятно и самият грузинец не знае точно какви действия да предприеме още.

Наполи изживява много труден период, като партенопейците се намират на 8-та позиция в Серия “А” и е вероятно да не играят в Европейските клубни турнири догодина, ако представянето на тима не се подобри драстично.

“Според мен, той ще реши да остане в Наполи и догодина. Само той е способен да реши своето бъдеще, а аз ще приема всяко негово желание и действие”, коментира още Бадри Кварацхелия.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА