Last news in Fakti

6 Март, 2024 08:00 988 1

Килиан Мбапе и Хари Кейн в голмайсторско преследване в Шампионската лига

  • килиан мбапе-
  • хари кейн-
  • байерн мюнхен-
  • псж-
  • шампионска лига

И двамата реализираха по два гола

Килиан Мбапе и Хари Кейн в голмайсторско преследване в Шампионската лига - 1

Килиан Мбапе и Хари Кейн бяха героите съответно за Пари Сен Жермен и Байерн (Мюнхен) в реваншите от 1/8-финалите на Шампионската лига. И двамата реализираха по два гола, съответно за успеха с 2:1 на парижани над Реал Сосиедад и за победата с 3:0 на баварците над Лацио. Те направиха и своеобразно голмайсторско преследване помежду си.

С първия си гол в мача срещу Реал Сосиедад в 15-ата минута, Мбапе стана първият играч този сезон в топ 5 първенствата на Европа, който има участие в 40+ гола във всички турнири. Само няколко минути по-късно Кейн стана вторият футболист със същото постижение, след като се разписа във вратата на Лацио в 38-ата минута. Французинът стигна до тази кота в рамките на 34 мача, а англичанинът в рамките на 33 срещи.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Нерде Ямбол нерде Истанбул

    2 0 Отговор
    Тоя английски рептил не заслужава изобщо да му се споменава името даже…90 минутен мач няма да го видиш повече от 10 минути да се бори за топката.