Last news in Fakti

6 Март, 2024 11:30 821 1

Ръсел Кроу купи част от клуба на Илия Груев

  • ръсел кроу-
  • илия груев-
  • футбол-
  • лийдс юнайтед-
  • лийдс

Актьорът, станал известен с ролята си в касовата продукция "Гладиатор" от 2000 г., разкри, че има дял от футболния тим, в който играе българинът

Ръсел Кроу купи част от клуба на Илия Груев - 1

Лийдс Юнайтед имат нов собственик. Това е холивудската знаменитост Ръсел Кроу.

Актьорът, станал известен с ролята си в касовата продукция "Гладиатор" от 2000 г., разкри, че има дял от футболния тим, в който играе българинът.

Кроу е един от изявените фенове на Лийдс, където играе българският национал Илия Груев. Той е придобил част от тима чрез консорциума "49 ентърпрайсис".

Новината съобщи самият Гладиатор, отговаряйки на спекулациите, че е купил акции в Рексъм.

"Нямам нищо общо с Рексъм. Впечатлен съм от това, което Райън и Роб успяха да направят, но не съм част от него. Но пък имам финансови отношения с Лийдс през консорциума "49 ентърпрайсис". Така че е същото, но... не съвсем", пише Кроу в социалната мрежа "Х".

Роденият в Нова Зеландия актьор е фен на Лийдс от дете.


Поставете оценка:
Оценка 3.6 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Айде стига с тоя Груев

    0 0 Отговор
    Поредния некадърник