Last news in Fakti

14 Март, 2024 09:30 1 364 5

Балъков застава начело на Локо София

  • красимир балъков-
  • футбол-
  • локомотив софия

Неговото назначение е свързано с генералния спонсор на клуба, който ще поеме и голяма част от заплатата на бронзовия медалист от САЩ '94

Балъков застава начело на Локо София - 1
Снимка: БГНЕС

Легендата Красимир Балъков застава начело на Локомотив (София), пише "Тема спорт". Неговото назначение е свързано с генералния спонсор на клуба, който ще поеме и голяма част от заплатата на бронзовия медалист от САЩ '94.

Очаква се Бала да поеме "железничарите" след паузата за националните отбори. Сега на "червено-черните" предстои тежка серия от мачове - гостуване на Лудогорец, домакинство на ЦСКА - София и визита на Черно море. На 9 април Локо (Сф) приема Берое. За този двубой Балъков вече ще е на резервната скамейка. Възможно е обаче това да се случи и по-рано.

В "Надежда" предстои да се разделят със сегашния наставник Данило Дончич. Играта на "железничарите" при сърбина не върви и недоволството сред феновете расте.

Опция за нов наставник е бил и Даниел Моралес, но в крайна сметка клубът се е спрял на Балъков и заради генералния си спонсор.

За последно през есента на този сезон Краси бе начело на Септември (София). Той обаче си тръгна несъгласен с мнението на собственика на клуба Румен Чандъров по отношение на политиката. "Ябълката на раздора" е бил нападателят Алуин Бадара.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 тралала

    5 0 Отговор
    Красимир Балъков щял да кара локомотив около гара в София. Фиуууууюююуууу!
  • 2 Не така Бала

    6 0 Отговор
    АХ БАЛА БАЛА . И ТИ СЕ ОМАЗА С ТОТО ПАРАТА 🤮🤮🤮🤮🤮🤮
  • 3 Уникален

    3 0 Отговор
    Футболист беше Балъков? Ама... И той като повечето от поколението къде бяха 1994 г. Пуста пара...Сещам се как баталяса Черноморец Бургас. Как ще развиваш футбол,като напълни отбора с безработни футболисти от Германия.
  • 4 дядо поп

    1 1 Отговор
    Значи пак ще изпадат! Балъков като треньор е пълна О , преди години като треньор на Нефтохимик , при толкова пара и свобода не можа нищо да направи. И двамката от снимката да си гледат рекламите , за друго не стават!

    Коментиран от #5

  • 5 Не на

    1 0 Отговор

    До коментар #4 от "дядо поп":

    Нефтохимик,а на Черноморец беше треньор! Чети предния коментар бре попе!