Last news in Fakti

16 Март, 2024 21:09 1 130 0

Байерн Мюнхен направи обрат срещу Дармщад

  • байерн мюнхен-
  • германия-
  • бундеслига-
  • дармщад

Унион Берлин победи Вердер Бремен

Байерн Мюнхен направи обрат срещу Дармщад - 1
Снимка: Факти.бг/Архив

Байерн Мюнхен затвърди възхода в играта си, след като направи зрелищен обрат и се наложи с 5:2 над последния Дармшад в мач от 26-ия кръг на Бундеслигата. Домакините поведоха чрез попадение на Тим Скарке, но още до почивката с голове на Джамал Мусиала и Хари Кейн баварците направиха обрат. През втората част Мусиала вкара второто си попадение в мача, а към края се разписа и резервата Серж Гнабри. В добавеното време петия гол за Байерн вкара Матис Тел. Дармщад също не бе казал последната си дума и Оскар Вилхелмсон вкара в последните секунди. Байерн съкрати разликата от лидера Байер Леверкузен на седем точки, но "аспирините" имат мач по-малко, предава БТА.

Хайденхайм и Борусия Мьонхенгладбах не се победиха - 1:1. Робин Хак откри резултата за гостите още в деветата минута, Ерек Динкчи изравни в 66-ата минута.

Унион Берлин надигра Вердер Бремен с 2:1. Йорбе Вертесен и Брендан Аронсон дадоха надежден аванс на тима от столицата, Мичел Вайзер само успя да намали за бременските "музиканти".

Много добра операция направи тимът на Майнц 05, който се наложи над Бохум с 2:0 у дома. И двата гола за успеха вкара Йонатан Буркард, като първият бе от дузпа. Така Майнц вече изпревари в класирането Кьолн и вече е на 16-а позиция.

Отборът на Аугсбург успя да направи обрат срещу Волфсбург (1:3), който остана с десет души на терена. Патрик Вимер изведе вълците напред, но в края на първата част именно той бе изгонен с червен картон. Така Арне Майер успя да изравни още преди почивката, а след нея Кристиан Якич донесе успеха на баварците с две попадения. Аугсбург е на седмо място в класирането на Бундеслигата, докато Волфсбург е на 14-а позиция.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА