Last news in Fakti

17 Март, 2024 13:32 897 3

Новият шеф на Хебър държи Любо Пенев да остане

  • любо-
  • пенев-
  • хебър-
  • гаджев

Другата основна цел на Гаджев е да стабилизира клуба финансово

Новият шеф на Хебър държи Любо Пенев да остане - 1
Снимка: Факти.бг/Архив

Един от основните приоритети на новия шеф на Хебър Владимир Гаджев ще бъде да задържи треньора Любослав Пенев в Пазарджик, пише „Мач Телеграф“.

Хебър се превърна в изключително корав и боеспособен тим под ръководството на Ел Голеадор, но финансовата криза в клуба беше на път да изгони легендарния таран. Другата основна цел на Гаджев е да стабилизира клуба финансово, което да гарантира лиценза за следващия сезон.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Факт

    2 0 Отговор
    Ел Сападухор е най-добрият треньор в България !
  • 2 българска действителност

    4 0 Отговор
    Когато Любо Пенев беше треньор в ЦСКА , и започна редовни проверки по дискотеките , кои от неговите играчи не спазват спортен режим . Тогава стана страшно , и му намериха начин да го отстранят .
  • 3 Хахо

    0 0 Отговор
    То в Хебър шефове много, но все такива дето са на заплата. Такива дето дават пари няма. Очевидно е че нямат пари като за А група, да отиват да си играят на спокойствие в долните дивизии, там ще им трябва по малък бюджет