Last news in Fakti

19 Март, 2024 06:13 1 427 1

Страхотна новина: Aлександър Везенков се завръща!

  • александър везенков-
  • нба-
  • баскетбол-
  • спорт-
  • сакраменто кингс

206-сантиметровото крило обаче със сигурност няма да вземе участие в двубоя срещу Мемфис Гризлис утре

Страхотна новина: Aлександър Везенков се завръща! - 1
Снимка: БГНЕС

Aлександър Везенков е все по-близо до завръщането си в игра. Днес българинът се е включил пълноценно в последната тренировка на Сакраменто Кингс, съобщиха медиите зад Океана.

206-сантиметровото крило обаче със сигурност няма да вземе участие в двубоя срещу Мемфис Гризлис утре.

Вече повече от месец Везенков се възстановява от изкълчване на десния глезен от трета степен. Бившата звезда на Олимпиакос се контузи по време на тренировка на „кралете“ през февруари.

През сезон 2023/2024 Александър Везенков записва средно по 5.6 точки и 2.5 борби в общо 35 мача на Сакраменто в НБА.


Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Перо

    1 0 Отговор
    Стига вече с тия лъжи за контузията на Везенков! Преди контузията го пускаха на 10 мача един път за 3-6 мин., бе никаква възможност за изява. Той е закупен за резерва и до сега не е пускан, нито един път да играе мач с пълното време, защото не е титуляр! Ще видим мисирките, какво ще измислят, след тази многомесечна “контузия”! За да бъде резерва, също се налагат тренировки!