Last news in Fakti

22 Март, 2024 06:30 1 938 2

Футболист втрещи с театрални умения (ВИДЕО)

  • футбол-
  • украйна-
  • босна и херцеговина-
  • евро 2024

Михайло Мудрик центрира от пряк свободен удар за гостите, а след кратко разбъркване футболист на домакините изчисти с глава, а след това се строполи театрално на терена, хващайки се за гърдите

Футболист втрещи с театрални умения (ВИДЕО) - 1

80-а минута на полуфиналния бараж за участие на Евро 2024 през лятото между отборите на Босна и Херцеговина и Украйна се случи нещо изключително изненадващо. Михайло Мудрик центрира от пряк свободен удар за гостите, а след кратко разбъркване футболист на домакините изчисти с глава, а след това се строполи театрално на терена, хващайки се за гърдите.

Повторенията показаха, че Довбик от Украйна вдига крака си, но няма никакъв контакт с противниковия състезател, който показа завидни театрални умения, а главният арбитър се подлъга и отсъди нарушение в полза на домакините.

Повече може да видите във видеото!


Поставете оценка:
Оценка 1.8 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Циник

    6 0 Отговор
    Ако беше македонец щеше направо да умре, за каузата!
  • 2 Хилл Нет

    0 0 Отговор
    Всичкото им е измама на тези михайловци.