Last news in Fakti

24 Март, 2024 06:45 1 147 1

Отново отложиха мача на Гришо в Маями

  • маями-
  • сащ-
  • григор димитров-
  • тенис-
  • тенис на корт-
  • спорт

Въпросните мачове ще се състоят на корт №5 и ще започнат не по-рано от 20:00 часа местно време на 24-и март (неделя), което е 2:00 часа българско време на 25-и март (понеделник)

Отново отложиха мача на Гришо в Маями - 1
Снимка: БГНЕС

Григор Димитров ще забави старта си на турнира от сериите ATP-1000 в Маями, САЩ. Най-добрата българска ракета и световен номер 12 трябваше да се изправи срещу чилиеца Алехандро Тобило тази нощ в мач от 1/32-финалите на състезанието, но това няма да се случи.

Димитров трябваше да започне още в предходното денонощие, но дъждът в Северна Америка спря играта му още преди да е започнала. Лошите метеорологични условия изместиха цялата програма и голяма част от срещите вървят със забавяне.

Сега още една група двубои трябва да бъде отложена. Тяхната бройка е четири, като двубоят на Григор Димитров е сред тях. Отлгат се игрите между Бен Шелтън (САЩ) и Мартин Ландалусе (Испания), Лоренцо Музети (Италия) и Роман Сафуилин (Русия), Григор Димитров и Алехандро Тобило, Адриан Манарино (Франция) и Яник Ханфман (Германия), предават от официалния сайт на ATP.

От източника добавят, че въпросните мачове ще се състоят на корт №5 и ще започнат не по-рано от 20:00 часа местно време на 24-и март (неделя), което е 2:00 часа българско време на 25-и март (понеделник).


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Щерев

    1 0 Отговор
    И да го отлагат и да не го отлагат гриско е пътник,лузер и на корта и в живота,просто го съжалявам че за за нарцисизма няма лекарство.