Last news in Fakti

24 Март, 2024 20:00 947 4

Капитанът на България: Не гоня рекорди, искам да помагам на отбора

  • кирил десподов-
  • футбол-
  • национален отбор-
  • азербайджан

Мисля, че треньорът каза всичко, нямахме шанс да гледаме мача, но го анализирахме малко, за да се подготвим

Капитанът на българския национален отбор Кирил Десподов говори преди срещата с Азербайджан в новия турнир FIFA Series 2024.

„Мисля, че треньорът каза всичко, нямахме шанс да гледаме мача, но го анализирахме малко, за да се подготвим. Азербайджан заслужаваше да победи и бе по-добрият отбор“, сподели той.

„Потвърждавам, че Азербайджан е сериозен отбор, никой в съблекалнята не си мисли, че утре ще имаме лесен мач. Трябва да се фокусираме върху нашата игра и да следваме инструкциите от нашите треньори. Вярвам, че в крайна сметка ще завършим мача по позитивен начин“, каза още Десподов.

„Мога да кажа само, че никога не съм играл в националния отбор, за да подобрявам рекорди или да гоня някого. Дано всичко е окей и да продължавам да помагам на отбора", допълни капитанът.

„Със сигурност победата срещу Танзания дава самочувствие, то отдавна ни е смачкано. Последните два мача от квалификациите успяхме да вземем позитивни резултати. Надявам се да вървим стъпка по стъпка нагоре и самочувствието ни да се върне и да показваме добри игри. Ние не трябва да се успокояваме, че сме победили онзи ден. Утре ни остава по-тежък мач“, заяви още националът.

"Доста хора ме поздравиха за гола. Нека се фокусираме върху мача утре и ако имаме позитивен резултат, ще ви кажа след мача кой ми се е обадил”, завърши Десподов.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 УКРАИАНе МА4ка

    4 1 Отговор
    АБЕ тоВА гНУСНо грозно си га не .. Абе хора вие нормални ли сте “““.
  • 2 Красимир Петров

    2 0 Отговор
    Некадърника Гонзо ще възроди футбола
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.