Last news in Fakti

25 Март, 2024 15:29 859 4

Звезда на Бразилия: Не познавам българските национали

  • футбол

Вини Жуниор доволен след дербито на "Уембли"

Звезда на Бразилия: Не познавам българските национали - 1
Снимка: Фейсбук

Бразилската футболна звезда Винисиус Жуниор беше изключително щастлив и словоохотлив след победата на "златистите" с 1:0 над Англия в приятелски мач, игран на "Уембли". След края на двубоя нападателят на Реал (Мадрид) се видя с българския футболен общественик Кирил Евтимов. Срещата между двамата беше осъществена със съдействието на Димитър Танев, който от години работи на националния стадион в английската столица.

В разговора си с родния финансист Винисиус беше откровен и призна, че не знае нито един от настоящите български национали. 23-годишният бразилец имаше сериозно участие в головата атака в мача.


Поставете оценка:
Оценка 2.8 от 4 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Сашо

    13 0 Отговор
    Нормално, аз не ги познавам, камо ли той!
  • 2 Гонзо

    5 0 Отговор
    Не е важно някой да ни познава.
    ВАЖНО е да сме в играта и да ВЗЕМАМЕ ПАРАТА.
  • 3 Е това не е новина

    7 1 Отговор
    Те са световно неизвестни
  • 4 Гонзьо

    1 3 Отговор
    И те не те познават, паляк