Last news in Fakti

27 Март, 2024 19:59 840 0

Манчестър Юнайтед иска целия треньорски щаб на Англия

  • гарет саутгейт-
  • футбол-
  • манчестър юнайтед-
  • висша лига-
  • англия-
  • национален отбор-
  • щаб

Селекционерът на „Трите лъва“ е големият кандидат за заместник на Ерик Тен Хаг, ако нидерландецът бъде уволнен в края на сезона

Манчестър Юнайтед иска целия треньорски щаб на Англия - 1
Снимка: БГНЕС

Манчестър Юнайтед ще се опита да доведе целия треньорски щаб на Англия на „Олд Трафорд“ това лято, разкрива The Sun. Смята се, че селекционерът на „Трите лъва“ Гарет Саутгейт е големият кандидат за заместник на Ерик Тен Хаг, ако нидерландецът бъде уволнен в края на сезона. Източник вътре в клуба твърди, че „червените дяволи“ искат да наемат Саутгейт, неговия асистент Стив Холанд и треньорите Пол Невин и Мартин Маргетсън.

„Има огромно възхищение на „Олд Трафорд“ за работата, която Гарет и неговият треньорски екип свършиха с Англия през последните години. Те осъзнават, че успехът не се дължи само на Саутгейт, но и на ДНК-то, което той е изградил в своя треньорски екип. Така че всеки подход за Гарет ще означава и такъв за неговите помощници, тъй като това ще му помогне да гарантира, че той има най-добрия шанс да постигне успех в Манчестър Юнайтед“, гласи източникът пред The Sun, който добавя:

„Джим Ратклиф и неговият екип са решени клубът наистина да се завърне към корените си, поради което има фокусът им ще бъде върху младите играчи и привличането на най-добрите британски футболисти. Клубът също така смята, че Гарет е показал в работата си за Англия, че може да се справи с големи характери и големи личности. Един от големите козове за Юнайтед е, че Саутгейт веднага ще получи подкрепата на английските играчи в клуба – Хари Магуайръ, Люк Шоу, Коби Мейво и Маркъс Рашфорд, което ще му даде солидна база, от която да надгражда. Те смятат, че Саутгейт може да направи Рашфорд отново футболист от световна класа. Поради всички тези причини в момента той се смята за основния кандидат, ако шефовете решат да сменят мениджъра през лятото“.

Договорът на Саутгейт с Англия изтича в края на годината. Той не изключи възможността да остане с „Трите лъва“ и до Световното първенство през 2026-а година, но оферта от Юнайтед може да промени това.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА