Last news in Fakti

30 Март, 2024 15:45 6 218 6

Дори специалистите грешат: Предвиждане на Анди Родик пропадна заради Григор Димитров

  • спорт

Дими, както го нарича Борис Бекер, си правеше каквото поиска на сервис срещу 5-тия в света

Дори специалистите грешат: Предвиждане на Анди Родик пропадна заради Григор Димитров - 1
Снимки: БГНЕС/ЕРА

Анди Родик е шампион на Ю Ес Оупън. Той е 3-кратен подгласник на Уимбълдън. Бивш лидер в ранглистата на АТП. Американецът даде предвиждане преди полуфинала между Григор Димитров и Александър Зверев.

"Вярвам в числата и историята на съперничествата". Каза Родик при резултат 7 победи за Зверев и само 1 победа за Григор в съперничеството им.

"Зверев доминира в съперничеството заради качеството си на първия сервис. Саша разполага с едни от най-тежките удари в тениса и Григор Димитров ще се оказва често в дефанзивна позиция, тъй като не играе бекхенд с 2 ръце и трудно ще е агресивен при ретура".

Каза Анди и позна. Гришо проби само 2 пъти за 3 сета. Това, което легендата не предвиди е, че Димитров ще засипе с тенис-мълнии германеца Зверев за 16 от 16 спечелени сервис-гейма от българинът.

Така иначе логичната предварителна нагласа на неутралния Родик за мача, не се оказа напълно точна. Даже изходът беше точно друг след 6:4 6:7(4) 6:4 за Григор Димитров в 1/2-финалите на Мастърса в Маями, САЩ.


Поставете оценка:
Оценка 4.4 от 35 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 П. Утин

    5 13 Отговор
    Григор е враг на руския народ, вече дори и слепите русофили го видяха !

    Коментиран от #3, #6

  • 3 А от лекар

    9 0 Отговор

    До коментар #2 от "П. Утин":

    имаш ли нужда?
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Масонска ложа "Ориент НАТО"

    2 0 Отговор
    Не съм гледал Григор, но знам, че е талантлив, признава Бекер част 1
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.