Last news in Fakti

1 Април, 2024 15:11 1 252 3

Палавници: Известни фенове на Цеца и Лепа Брена се подиграха с отбори в НБА

  • спорт

Йокич и Дончич са спортни богатства

Палавници: Известни фенове на Цеца и Лепа Брена се подиграха с отбори в НБА - 1
Снимки: БГНЕС/ЕРА

Никола Йокич-Жокера донесе като доминант в плейофите първата титла на Денвър Нъгетс в историята на НБА миналия сезон. През лятото Жокера беше забелязан на няколко участия на певицата Цеца. Той дори спря пътно движение в Сърбия с духов оркестър.

Миналата нощ българско време Никола игра 34 минути и половина за Денвър срещу госта Кливлънд Кавалиърс. 211-сантиметровият сърбин хвана 18 борби, което е отлично за център, беше най-резултатен в мача с 26 точки и направи нещо невероятно за човек, който е над 2 метра и 10 сантиметра висок. Даде 16 асистенции. Може да се твърди, че Жокера е най-високият класен подавач в историята на НБА и баскетбола въобще. Никой друг играч в мача не стигна 10 борби или 10 асистенции.

130:101 за шампионите. Те са втори на Запад в НБА в момента, Кливлънд е сериозен опонент трети на Изток.

По време на Мача на звездите този сезон стана ясно, че най-добър приятел на Никола от другите играчи в Лигата извън съотборниците му и сънародниците му е словенецът Лука Дончич.

Дончич има нетрадиционен метод за мотивация по време на тренировка. А именно да пуска на всички свои колеги и треньорския щаб на Далас песни на Лепа Брена.

Лука преди време сподели, че има нужда от 2 неща в живота. Едното от тях е ракия.

Хюстън Рокетс имаше 11 поредни победи в НБА преди тази нощ. "Ракетите" са в битка за баражите за плейофите. Те са 11-ти на Запад, но бяха в супер серия.

Приеха Далас Маверикс и защитата им беше баскетболно разгромена. Дончич вкара 9 от 16 опита от тройката и завърши с 47 точки за 35 минути игра. Лука е гард, но взе най-много борби от всички баскетболисти в мача 12. За разкош направи и 7 асистенции. 125:107 за гостите и край на серията от 11 поредни победи на Хюстън. Далас са 6-ти на Запад в НБА, но с лидер като Дончич не са желан опонент за никой в плейофите или баражите за първия кръг.

Тервел Илиев


Поставете оценка:
Оценка 5 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Демокрацията е лъжа!

    10 0 Отговор
    Откога слушането на родна музика е подигравка? Вече само черно каканижене (рап) ли трябва да слушат?
  • 2 Кубрат

    3 1 Отговор
    Тервеле, иди си в тервел....
  • 3 Новичок

    4 0 Отговор
    Хахаха "палавника" Тервел хахаха...