Last news in Fakti

2 Април, 2024 16:10 1 545 1

Огромна трагедия разтърси защитник на ЦСКА

  • цска-
  • футбол-
  • браян кордоба-
  • трагедия

Причината за изненадващото пътуване на Кордоба е повече от трагична

Огромна трагедия разтърси защитник на ЦСКА - 1
Снимка: БГНЕС

Защитникът на ЦСКА Браян Кордоба се прибра от родината си, закъдето трябваше да потегли спешно миналата седмица. Колумбиецът е кацнал в София в неделя вечерта, а вчера и днес тренира отново със съотборниците си.

Причината за изненадващото пътуване на Кордоба е повече от трагична, съобщават колегите от БЛИЦ. Внезапно е починал много близък човек до Браян, който бе също като него професионален футболист.

Всъщност, случаят беше разпространен във всички чуждестранни медии, включително и у нас. Става въпрос за Гийермо Белтран, който издъхна по време на тренировка на Реал Санта Крус от Боливия. Оказа се, че Белтран е не само връстник на 24-годишния Кордоба, но и негов роднина – най-вероятно първи братовчед. Нещо повече – двамата са били неразделни приятели.

Междувременно Тобиас Хайнц вече тренира пълноценно и ще бъде на линия на вечното дерби с Левски в неделя. За утре обаче срещу Локо Пд ще е под въпрос до последно.

Същото се отнася и за Мартин Стойчев и Брадли де Нойер.

Не така обаче стоят нещата с Иван Турицов и Юрген Матай. Двамата не са тренирали от дни и със сигурност са аут и за утре, а вероятно и за неделя.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Господ да пази

    1 0 Отговор
    Нещо объркаха в софтуера на ковид ваксите. Уж целта бяха възрастните като непотребни, а изкапаха млади и здрави активни спортисти.