Last news in Fakti

6 Април, 2024 09:08 632 0

Лионел Меси все още е под въпрос за мач с Колорадо

  • меси-
  • интер-
  • маями-
  • колорадо

Капитанът на националния отбор на Аржентина не е играл за Интер Маями от 13 март

Лионел Меси все още е под въпрос за мач с Колорадо - 1
Снимка: БГНЕС

Феновете на Интер Маями се надяват да видят голямата звезда на тима Лионел Меси в игра при домакинството на Колорадо Рапидс в ранните часове на неделния ден в двубой от американската Мейджър Лийг Сокър, предава БТА.

Капитанът на националния отбор на Аржентина не е играл за Интер Маями от 13 март, когато остана на терена 50 минути срещу Нешвил преди да бъде заменен заради разтежение. „Преценката за участието на Лео ще бъде правена ден за ден. Той не беше готов за игра в предишния ни двубой. Рискът би бил прекалено голям", коментира старши треньорът Тата Мартино.

"Лео се чувства по-добре с всеки изминал ден и предстои да решим дали ще се включи в мача срещу Колорадо", добави Мартино.

Лионел Меси реализира три гола за три мача в началото на редовния сезон в Мейджър Лийг Сокър.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА