Last news in Fakti

6 Април, 2024 13:06 1 080 2

Ще бъде ли уволнен Ерик Тен Хаг от Манчестър Юнайтед?

  • ерик-
  • тен-
  • хаг-
  • манчестър юнайтед-
  • уволнен

Не се разсейвам с мисли, че мога да бъда освободен, казва наставникът

Ще бъде ли уволнен Ерик Тен Хаг от Манчестър Юнайтед? - 1
Снимка: БГНЕС

Ще бъде ли уволнен Ерик Тен Хаг като мениджър на Манчестър Юнайтед. Това е един от големите въпроси в английския футбол от няколко месеца, като темата продължава да е актуална. "Червените дяволи" на практика вече нямат шанс да се борят за място в Шампионската лига, а единствено ФА Къп им дава някаква надежда да спасят сеозна, предава gong.bg.

Тен Хаг постоянно е подложен на критики, които се засилиха след нелепата загуба от Челси с 3:4. Спецът, пред чийто тим в неделя предстои голямото дерби с Ливърпул, даде да се разбере, че се чувства уверен в работата си.

"Нямам никакви съмнения. Не се разсейвам с мисли, че мога да бъда освободен. Невинаги има резултати, но съм убеден, че вървим в правилната посока. Разбира се, че смятам, че ще водя отбора и следващия сезон", заяви пред "Скай Спортс" нидерландският специалист.

Британските медии постоянно свързват с Юнайтед настоящия треньор на Англия Гарет Саутгейт. Повече яснота около мениджърския пост на "Олд Трафорд" се очаква след Евро 2024 това лято, но ако Тен Хаг запише нулев сезон, шансовете му да се задържи в клуба не са големи.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ⚜️Просветен⚜️

    2 1 Отговор
    Тоя явно е роднина със собствениците! Не съществува нито една причина все още да го търпят! Подобри всички негативни рекорди в историята и продължава !
  • 2 ЖАЛКО

    1 0 Отговор
    Пълен аутсайдер като треньор Да хваща фигурно пързаляне за жени Това му била специализация Ще тренира Холандския отбор Тук го гонят като некадьрник