Last news in Fakti

6 Април, 2024 14:53 1 205 5

Люис Хамилтън за болида на "Мерцедес": Най-доброто усещане за последните три години

  • люис-
  • хамилтън-
  • макларън-
  • болид-
  • формула 1

Сега се чувствам комфортно, казва британецът

Люис Хамилтън за болида на "Мерцедес": Най-доброто усещане за последните три години - 1
Снимка: БГНЕС

Люис Хамилтън изрази задоволство от болида на "Мерцедес", който определи като най-добрия за последните три години, предава БТА.

Британецът, който ще се присъедини към Ферари след края на сезона, често изразяваше разочарование от надеждността на болида в последните години, а в последното състезание в Австралия отпадна заради повреда на двигателя. Хамилтън даде седмо време тази сутрин в квалификацията за Гран при на Япония, която бе спечелена от отбора на "Ред Бул" с първо място за Макс Верстапен и второ за Серхио Перес.


"Сега се чувствам комфортно в болида. Приятно е за каране и особено на писта като тази, където се нуждаете от добър баланс, това е най-доброто усещане през последните три години“, каза Хамилтън.

"Беше наистина трудно да направим правилната настройка и всеки път бяхме далеч от конкурентите. На някои места просто ни се струваше, че нищо не можем да направим. Но този уикенд е много по-добре, така че се надявам това да продължи и в следващите състезания и да добавим добри класирания", добави пилотът.


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 не е като

    4 3 Отговор
    да ядеш банан под палмата
  • 2 Мангалгеваген

    5 3 Отговор
    Сигънин в Мерседес какво по-логично от това
  • 3 Отивай на

    3 1 Отговор
    тръстиката бе роб!
  • 4 Е как човек

    2 2 Отговор
    да си купи Мерцедес станаха коли на гетата!
  • 5 МП4

    4 2 Отговор
    За коментиралите по горе..Вие като сте по бели да не би да сте хора..Освен да плюете хокате и оборудване обиждате друго знаете ли ??
    Човека кара във Ф1 болид ,има милиони ..Може да живее 50 ваши живота..Седете си в апартамента, яжте шпек и картофи и налазвайте интернета...То бива бива атолко злоба ..Пълни въшкари