Last news in Fakti

6 Април, 2024 18:01 987 0

Вратарят Майк Менян към Милан: Поне 7 милиона евро на сезон и оставам

  • вратар-
  • милан-
  • менян-
  • договор

Преговорите продължават

Вратарят Майк Менян към Милан: Поне 7 милиона евро на сезон и оставам - 1
Снимка: БГНЕС

Вратарят Майк Менян настоява за заплата от поне 7 милиона евро, за да удължи договора си с Милан, твърди италианският вестник Gazzetta dello Sport, който прогнозира, че постигането на споразумение ще бъде трудно.

Ситуацията обаче е различна от тази с Джанлуиджи Донарума през 2021 година, предава БТА.

Преговорите между френския национал Менян и ръководството на Милан все още не са достигнали финалната фаза, а настоящият му договор е валиден до юни 2026 година. Към момента 28-годишният футболист печели по 3.2 милиона евро на сезон.

Милан е готов да изслуша и евентуални оферти за Майк Менян в края на настоящия сезон, ако не успее да се договори с представителите на играча. Сред потенциалните кандидати за подписа на вратаря през лятото се споменава германският шампион Байерн Мюнхен.


Поставете оценка:
Оценка 4.5 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА