Last news in Fakti

7 Април, 2024 10:55 957 2

Златомир Загорчич след загубата от Арда: С шефовете не говоря изобщо

  • славия-
  • арда-
  • загорчич-
  • треньор

Когато отборът не върви, треньорът е виновен, обяви наставникът на „белите“

Златомир Загорчич след загубата от Арда: С шефовете не говоря изобщо - 1
Снимка: БГНЕС

Треньорът на Славия Златомир Загорчич говори след поражението на отбора с 1:2 в Кърджали в 28-ия кръг на първенството. Той пое отговорността за четвъртата поредна загуба, ядоса се, че едни и същи грешки се повтарят всеки мач и накрая се оплака, че няма никаква комуникация с ръководството на клуба.

"Щом сме загубили, няма да е незаслужено. И това се повтаря вече много мачове. Във всеки мач, в който не взехме точки, играхме по този начин. Причините ги виждам в мене и като вина поемам всичко върху себе си. Момчетата направиха всичко възможно от това, което могат. Гледаме напред, чакаме следващия мач и ще видим какво ще стане", започна Загорчич.

Двата бързо допуснати гола той обясни така: "Няма да съм груб в думите, но направихме си грешки, елементарни. Отборът на Арда се възползва и успя да ни накаже два пъти. Опитахме се да се върнем, успяхме да вкараме един гол, но за съжаление втори не. И мачът завърши 1:2. Да, наистина сме вече четири мача без победа, а грешките в тези четири мача са едни и същи. Не знам какво ще стане, просто казвам, че аз съм виновен. И по-нататък ще видим какво ще правим. Какво може да означават думите ми за поемането на вината? Всяко едно нещо, когато отборът не върви, когато не печелим, треньорът е виновен. Разговори с управата на Славия за лошите резултати не съм имал. Аз с шефовете не говоря изобщо. Възможно е в липсата на комуникация също да има причина за лошите резултати. Уважение и отношение трябва", каза още Загорчич.

Мачове от 28-ия кръг в Първа футболна лига
Хебър – Етър 3:0
Арда – Славия 2:1

В неделя:
Левски - ЦСКА - София (14,45 часа, Диема спорт)
Ботев Пд - ЦСКА 1948 (17,45 часа, Диема спорт)
Пирин - Лудогорец (20,15 часа, Диема спорт)

В понеделник:
Ботев (Вр) – Крумовград (17,00 часа, Диема спорт)
Локо (Пд) - Черно море (19,30 часа, Диема спорт)

Във вторник:
Локо (Сф) – Берое (18,30 часа, Диема спорт)


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Герен

    2 0 Отговор
    СЪС ШЕФОВЕТЕ НЕ ГОВОРЯ... А ВЕЧЕ ЗА ПЕТИ ПЪТ СИ У СКУТА ИМ. ТО НИТО ТАКИ НИТО ВЕНЦИТУ СТАВАТ АМА ТИ СЕ ИЗДУМКА У КЛОЗЕТА.
  • 2 ....от МЕН ТОЛКОЗ...”

    1 0 Отговор
    ...то управата като отбора...
    Б рфг...здравей...здравей...