Last news in Fakti

8 Април, 2024 19:18 632 0

Тимо Вернер иска да подпише постоянен договор с Тотнъм

  • тимо вернер-
  • тотнъм-
  • договор

"Шпорите" имат опция да го закупят след края на сезона за сумата от 18 милиона евро

Тимо Вернер иска да подпише постоянен договор с Тотнъм - 1
Снимка: YouTube

Футболистът Тимо Вернер се надява престоят му под наем в Тотнъм да се превърне в постоянен договор през лятото.

"Тук ми харесва", заяви той пред "Sky Sport", цитиран от БТА, след победата с 3:1 при домакинството над Нотингам Форест.

Вернер има два не толкова успешни сезона във Висшата лига с екипа на Челси между 2020 и 2022 година. След завръщането си в РБ Лайпциг, той често оставаше на пейката преди да премине в Тотнъм под наем през януари.

"Шпорите" имат опция да го закупят след края на сезона за сумата от 18 милиона евро. Мениджърът Ангелос Постекоглу каза, че решението още се обмисля. Той похвали Вернер няколко пъти през кампанията, включително за двубоя през уикенда.

Германецът има два гола и три асистенции за клуба в 11 мача в първенството на Англия. В сблъсъка срещу Форест негово центриране доведе до ранен автогол в полза на домакините. Победата изкачи тима на четвърто място в класирането, което дава право на участие в Шампионска лига.

28-годишният нападател е обнадежден, че представянето му с екипа на тима от Лондон може да му помогне да се завърне в националния отбор на Германия за предстоящото Европейско първенство в страната през лятото.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА