Last news in Fakti

8 Април, 2024 20:45 1 107 2

Юноша на Левски е пред трансфер в Лига 1

  • стивън жерард гаоте-
  • левски-
  • рен-
  • франция

Стивън Жерард Гаоте ще се присъедини към френския Рен

Юноша на Левски е пред трансфер в Лига 1 - 1
Снимка: Фейсбук

Юношата на Левски Стивън Жерард Гаоте ще се присъедини към френския Рен, съобщи местното издание „ouest-france.fr“, пише Спортал.

Роденият 2008 година талант от академията на „сините“ отказа да подпише професионален договор с клуба от стадион „Георги Аспарухов“.

Ако Стивън Жерард премине в Рен, то Левски няма да остане с празни ръце, тъй като столичният гранд ще получи компенсация по правилата на ФИФА.

Юношеският национал на България изкара пробен период в Рен в края на 2023 година, като след това води подготовка с представителния тим на Левски по време на лагера в Турция, но младият футболист не намери място в групата на „сините“ след подновяването на шампионата.

През този сезон талантът записа три мача за дубъла на Левски в Югозападната Трета лига. В Елитна група U17 изигра 15 мача, в които вкара 6 гола.

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Лост

    5 0 Отговор
    По стъпките на Гонзо в Рен.
  • 2 Боре

    1 0 Отговор
    Умно момче.
    Другите юноши подписаха за по хиляда лева, а чужденците играят за по 30 000лв.