Last news in Fakti

9 Април, 2024 06:23 738 0

Късен обрат в Удине приближи Интер до титлата в Италия

  • интер-
  • удинезе

Грандът пречупи домакините в петата минута на продължението

Късен обрат в Удине приближи Интер до титлата в Италия - 1
Снимка: YouTube

Грандът Интер обърна Удинезе от 0:1 на 2:1 за едно полувреме в среща от 31-ия кръг на италианската Серия "А", предаде ФОКУС.

Двубоят се проведе на стадион "Фриули" в Удине.

Домакините сензационно поведоха в резултата с гол на сръбския халф на "зебрите" Лазар Туфегчич. Той беше точен в 40-ата минута след асистенция на аржентинеца Роберто Перейра.

"Нерадзурите" изравниха малко след старта на втората част. Автор на попадението беше Хакан Чалханооглу в 55-ата минута от дузпа. няколко минути преди това попадение на Карлуш Аугусто беше отменено от ВАР поради засада.

Въпреки това "нерадзурите" стигнаха до победата. Давиде Фратези /на снимката/ беше точен в 5-ата минута на добавеното от съдията време на срещата.

С успеха Интер се приближиха още повече до титлата в Италия. Тимът, воден от легендата Симоне Индзаги, има 82 точки - с 14 повече от преследвача Милан и с 20 от третия Ювентус.

Удинезе са 15-и с 28 точки.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА