Last news in Fakti

9 Април, 2024 10:12 484 0

Треньорът на Интер: Остават ни 8 точки до титлата

  • интер милано-
  • победа-
  • италианска серия а-
  • италия-
  • треньор

"Постигнахме 26 победи в 31 мача. Страхотно представяне.", доволен е Симоне Индзаги

Треньорът на Интер: Остават ни 8 точки до титлата - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Старши треньорът на Интер (Милано) Симоне Индзаги остана доволен от играчите си след трудната победа с 2:1 над Удинезе.

Индзаги отличи отборния дух и себераздаването на "нерадзурите" до последния съдийски сигнал, пише БТА.

Удинезе поведе с гол на Лазар Самарджич, но Интер направи обрат през втората част с попадения на Хакан Чалханоглу от дузпа и Давиде Фратези в добавеното време.

"Първо искам да поздравя Удинезе, те изиграха страхотен мач и загуба по този начин със сигурност не е приятна за тях. Не се е случвало често да изоставаме в резултата, но реакцията на момчетата беше невероятна.

Постигнахме 26 победи в 31 мача. Страхотно представяне. Има перфектна хармония в нашия отбор, всички си помагат. Остават ни още осем точки до титлата", коментира Индзаги пред Скай Италия.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА