Last news in Fakti

9 Април, 2024 20:30 817 1

Локо Сф излъга Берое и прекъсна кошмарна серия

  • локомотив софия-
  • футбол-
  • берое

Столичани се наложиха с 1:0

Локо Сф излъга Берое и прекъсна кошмарна серия - 1

Локомотив (София) победи Берое с 1:0 в последен мач от 28-ия кръг на efbet Лига. Единственото попадание в мача вкара Карлос Франса в края на първото полувреме.

Така Локомотив спря кошмарната си домакинска серия от цели 13 поредни мача без успех.

Симеон Мечев се опита да изненада вратаря на Берое Артур Мота в 12-ата минута с удар от центъра, но не успя да намери очертанията на вратата и топката излезе в аут.

Локомотив София поведе с 1:0 в 39-ата минута. Сегундо Пачаме сбърка, връщайки една топка назад. Той я подари на Карлос Франса, който след това комбинира с Кевин Маи. Маи пусна извеждащ пас към Франса, покрай Скуадроне. Франса излезе сам срещу Артур Мота и вкара за 1:0.

В 53-ата минута Енцо Еспиноса стреля от около 22 метра, но право в ръцете на Александър Любенов. Кевин Маи добре овладя топката на гърди и стреля от въздуха, но право в ръцете на Артур Мота.

Берое бе много близо до това да изравни резултата в 57-ата минута. След центриране в наказателното поле на Локомотив София, Александър Любенов излезе и боксира с една ръка, но неубедително и топката попадна в Уерик Каетано, който веднага стреля от границата на наказателното поле на домакините, но Красимир Станоев от голлинията успя да изчисти в корнер.

Симеон Мечев направи пробив по левия фланг в 61-ата минута, преодоля първо Скуадроне, а след това и Саломони. Последва удар на Карлос Франса, но имаше рикошет в играч на Берое и топката излезе в корнер.

Себастиан Вия се опита да изненада Александър Любенов директно от корнер в 68-ата минута, но вратарят на Локомотив София внимаваше и успя да избие. Няколко секунди по-късно пред Карлос Алгара се откри много добра възможност в наказателното поле на Локомотив и стреля, но много неточно в аут.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 бандера

    0 0 Отговор
    Важно е, че нЕма черно тото!