Last news in Fakti

9 Април, 2024 21:59 2 582 2

Селекционерът на България: Високомерието ни изигра лоша шега

  • силвия радойска-
  • армения-
  • българия-
  • женски футбол-
  • футбол

Силвия Радойска отдаде поражението най-вече на подценяването и на 100-процентовата успеваемост на съперника

Селекционерът на България: Високомерието ни изигра лоша шега - 1
Снимка: БГНЕС

Селекционерът на женския ни национален отбор по футбол Силвия Радойска бе изключително разочарована от загубата с 2:3 от Армения. Тя отдаде поражението най-вече на подценяването и на 100-процентовата успеваемост на съперника.

"Влязохме високомерно в мача и това ни изигра лоша шега. Определено имаше подценяване от страна на нашия отбор, мислехме, че лесно ще спечелим. Защото не смятам, че Армения е класен отбор. Загубихме точки, които ни трябваха", сподели Радойска след мача на стадион "Александър Шаламанов".

"Успеваемостта пред гола на съперника пък беше 100 %. И при трите попадения допуснахме груби грешки в защита. През първото полувреме стояхме добре, но ни липсваше добро последно подаване, както и завършващи удари. Това пък доведе до напрежение в играта ни след почивката. Позитивно е, че успяхме да се върнем в мача, но защо винаги трябва да бъде толкова трудно. В следващите срещи трябва да реагираме относно настройката преди мача, ще има и промени в защита", обясни Радойска.


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ха ха

    7 0 Отговор
    Залог за победа на България 1,10,а за победа на Армения- 29,00.Рекорд в днешните футболни срещи в цял свят .Ашколсун на "футболистките".
  • 2 Циник

    1 0 Отговор
    Не мое да бъде- български футбол и високомерие. Интересно, откъде са го прихванали. А за тотото: на печелившите- честито!