Last news in Fakti

10 Април, 2024 14:25 554 0

Локо София недоволства срещу съдията Георги Кабаков: Има лично отношение срещу нас

  • локомотив софия-
  • локо софия-
  • съдия-
  • георги кабаков-
  • позиция-
  • цска

Ръководството на тима твърди, че са били ощетени от Кабаков преди

Локо София недоволства срещу съдията Георги Кабаков: Има лично отношение срещу нас - 1
Снимка: БГНЕС

Ръководството на Локомотив София разпространи до футболната общественост отворено писмо, с което изразява недоволството си от назначаването на Георги Кабаков за съдия на предстоящия мач срещу ЦСКА 1948.

„Железничарите“ твърдят, че най-добрият роден рефер има лично отношение срещу тях и посочиха няколко случая, в които са били ощетени от пловдивчанина.

Ето какво гласи позицията на Локомотив София:

Ръководството на ФК „Локомотив София 1929"АД, изразява своето несъгласие с назначаването на главен съдия на Г-н Георги Кабаков за срещата ни от 29 кръг на Ефбет Лига с ЦСКА 1948. Вероятно много от Вас си спомнят втория полуфинал за купа България миналата година, когато бяхме ощетени с отсъждане на не съществуваща дузпа, спестени червени картони на съперника, които не ни позволиха евентуално да достигнем финал в турнира.

Тук е мястото да кажем, че нямаме абсолютно никакви претенции към съперника ни в следващия мач.

Няколко пъти след това г-н Кабаков беше назначаван за ВАР арбитър на наши срещи и случайно или не винаги неговите решения бяха в ущърб на Локомотив София. Всички сме наясно, че Кабаков е най-добрият български съдия и доказал се в международен мащаб, но също така сме убедени, че той има някакво лично отношение към нашият клуб. Бихме желали да заявим, че не желаем г-н Кабаков да бъде назначаван повече на срещи на ФК "Локомотив София 1929"АД.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА