Last news in Fakti

11 Април, 2024 18:40, обновена 11 Април, 2024 20:43 2 971 22

Датчанин спря Григор за четвъртфиналите в Монте Карло

  • григор димитров-
  • холгер руне-
  • тенис

Холгер Руне спечели два тайбрека срещу хасковлията

Датчанинът Холгер Руне победи Григор Димитров със 7:6(3), 3:6, 7:6(1) и се класира за четвъртфиналите на турнира на клей от сериите "Мастърс 1000", който се провежда в Монте Карло, Монако, предаде Фокус.

Срещата продължи цели 3 часа и 31 минути, преврърщайки се в най-дългия двубой на клей този сезон.

Скандинавецът, който е миналогодишният финалист в надпреварата и 7-и в света се реваншира за поражението от българина в битката за трофея в Бризбън в началото на годината.

Двамата си размениха по един сет, а при 6:5 в решаващия Григор Димитров имаше два мачбола, но така и не успя да ги реализира, след което се стигна до тайбрейк, в който по-съобразителен беше младия талант.

Това беше четвърта среща между Руне и Димитров като двамата вече имат по 2 успеха.

В битка за място на полуфинал Руне ще играе със световния номер 2 Яник Синер от Италия, който разгроми пореден съперник. Този път шампионът от Откритото първенство на Австралия надигра 25-ия в света Ян Ленард Щруф.


Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ

    7 10 Отговор
    уморени са играха преди 3 часа мачове.Тай брек........Много смешен,не можеха да вземат подаването си.И двамата не стават за големи подвизи.Слаба нервна система!На такива пари на улицата да намеря не слагам!
  • 2 Мен

    6 4 Отговор
    Пиленцета от Монако там ли са ?

    Коментиран от #6

  • 3 нашия

    11 1 Отговор
    като малък Григор са го учили че паднал човек не се бие и той не го би....НО поне трябваше да го държи на земята така както беше спукал гуми датчанчето.....гршката си е на Григор...старо куче е не бива да се хваща на евтини "циркаджийски" номера....
  • 4 Диамантената ръка

    7 5 Отговор
    Голяма мъка е да го гледаш...
  • 5 Майстор Тричко

    7 7 Отговор
    Да живее черното тото, че иначе ще умре от глад...Жалко, толкова безхарактерен спортист никога не става за шампион!
  • 6 нашия

    5 0 Отговор

    До коментар #2 от "Мен":

    за да гледаш тия мачове се искат пари за билети....нали се сещаш...
  • 7 ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ

    1 6 Отговор
    Игрово Димитров е много по добър в момента от руне,но психически е доста по-лабилен.В момента 3013,8%,като имам 2 залога за Нюргюл...Мога да прибавя още 23,8%!А,както ви написах преди на такива играчи не се залага!!!Днес намалих печалбата си защото на мача на руне срещу НАгал се застраховах!!! И това съм убеден ,че бе правимно.Утре руне ще играе със.....СИНЕР.......Дали ще вземе 3 гейма.......или ще напусне......

    Коментиран от #8

  • 8 нашия

    6 1 Отговор

    До коментар #7 от "ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ":

    дълбоко виждаш НО само когато е плитко.....

    Коментиран от #12

  • 9 Петкан

    6 8 Отговор
    Винаги когато следващият противник на Григор е непреодолим за него (кат в случая - Синер), той пада преди това, защото знае че от черно тото ще изкара повече пари от парите за класиране в следващия кръг. Затова тези, които залагат да спазват това "правило" и винаги ще познават. А за тези, които казват че бил уморен - ами Джоката и Надал играеха по 5 часа при 35 градуса и пак изглеждаха "свежарки". Всичко е в главата, а не в краката (особено между тях). Абе къде е Лолита Османова?

    Коментиран от #10, #11

  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Нашия

    5 1 Отговор

    До коментар #9 от "Петкан":

    Петканеее….!!!
  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 нашия

    5 0 Отговор

    До коментар #12 от "ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ":

    Браво мнооого добре,много добре.....верваме ти...!!!
  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ

    0 3 Отговор
    Защо не вярваш???Всеки залог при мен е записан на хартиен носител.Не разбирам защо не вярваш???На футбол незалагам,освен световни и европейски.На тенис особенно се храня от Господ Джокович,сега Синер,де иньор и цици!Не залагам на мачове наруснаци нито на ,григолчо мама.Имах глупоста да играя Ол-ин на руне -нагал,но веднага след като поведе иди..чето в 3 сет ,застраховах!вие не разбирате от Проценти,за вас ви....сшистите ,които сте понаучили азбуката сте изпуснали цифрите!Видях ви какъв ви е хала ,още на "Нещото" и като ви гледам сеира на математиците.......Аз съм и търговец и Гросмайстор и Гобленист и механик и шофьор и градинар и боклуците ви събирам по улиците,докато вие не вярвате и се учите от компа.Айде сега седнете да тледате Шахмат от торонто,ако разбирате нещо и не заспите......
  • 16 ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ

    0 3 Отговор
    Залагането и играта на борсата са ЕДнотипни ,гончо-овци!Това е първият постулат в моя труд за хазарта!Купувате си една тетрадка с квадратчета и започвате.

    Коментиран от #17

  • 17 нашия

    4 1 Отговор

    До коментар #16 от "ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ":

    от "изтрещелия" ти ентусиазум не разбирам как разбра за нивото на образование на другите....за шаха нямам нерви НО на една математика бих те пробвал....за борсата си 100% прав....

    Коментиран от #18

  • 18 ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ

    0 4 Отговор

    До коментар #17 от "нашия":

    В математиката 100%,няма....100%,са само в твоята глава и главата на банкянският финансист.Между другото Нюргюл многобързо изравни с криваигра в нещо катоиспанска партия.В шаха на моето ниво Дебюти не съществуват,а при мен лроцентите са до 99,99 %....Ако при теб няма човешки егоизъм и злоба естественно човешка би казал: За всичко си прав ,гросмайсторе!

    Коментиран от #19, #20

  • 19 нашия

    4 1 Отговор

    До коментар #18 от "ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ":

    до сега имах впечатлението ,че поне си ФУНКЦИОНАЛНО грамотен....след това неадекватно отношение се съмнявам /като четеш разбираш ли за каво се говори/....???!!!!
  • 20 нашия

    4 1 Отговор

    До коментар #18 от "ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ":

    човешки егоизъм и злоба в математическото моделиране са ИЗКЛЮЧЕНИ....
  • 21 ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ

    0 4 Отговор
    Нюргюл мисли дълго.Над 13 минути...Стои прекрасно,но..трябва да" види.."16....а5!!освобождава 6линия за топа и полето А6 за офицера си!Без 16...а5 позицията е пак равна,но а5 е гросмайсторски ход идея! 100%% къде си ,заспа ли?
  • 22 ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ

    0 4 Отговор
    100%,ти си необятен ,ПРОззззтак!!!!!!!