Last news in Fakti

11 Април, 2024 18:31 1 182 3

Греъм Потър сменя Тен Хаг в Ман Юнайтед

  • греъм потър-
  • ерик тен хааг-
  • манчестър юнайтед

Наставникът на "червените дяволи" вече бил уведомен

Греъм Потър сменя Тен Хаг в Ман Юнайтед - 1
Снимка: YouTube

Ерик тен Хаг вече е бил уведомен, че няма да бъде мениджър на Манчестър Юнайтед през следващия сезон, предаде Топспорт, позовавайки се на "Сън". Според изданието няма сила, която да спаси нидерландеца.

Английският таблоид пише, че новият силен човек на "Олд Трафорд" сър Джим Ратклиф вече е водил преговори с Греъм Потър и бившият мениджър на Челси е изразил готовност да поеме "червените дяволи".

Юнайтед почти сигурно няма да участва в Шампионската лига догодина. Отборът на Тен Хаг се намира на шестото място и изостава на 11 точки от четвъртия Тотнъм и петия Астън Вила, припомня webcafe.bg.

При определени условия и петото място във Висшата лига може да дава право на участие в Лигата на богатите, но изоставането на "червените дяволи" изглежда непреодолимо в оставащите седем кръга от първенството.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гост

    4 0 Отговор
    Юнайтед отново се набутва...какви успехи има Потър...аха във поредицата....филмовата...
  • 2 Стоев

    1 0 Отговор
    Все некой почва от някъде , друже...
  • 3 Иво

    0 0 Отговор
    Абе, не знам,аз мисля,че най-големия проблем е чифутина собственик.влачи само боклуци за по малко пари и все плаща повече.Ще видиме новия може ли да купи целия отбор.