Last news in Fakti

12 Април, 2024 19:33 749 0

Ерик тен Хаг: Липсата на ключови играчи ни повлия негативно

  • ерик тен хаг-
  • манчестър юнайтед

Специалистът разкри, че нападателят Маркъс Рашфорд и халфът Скот МакТоминей са под въпрос за гостуването на Манчестър Юнайтед на Борнемут

Ерик тен Хаг: Липсата на ключови играчи ни повлия негативно - 1
Снимка: ЕПА/БГНЕС

Липсата на ключови играчи заради контузии е повлияла негативно на Манчестър Юнайтед. Това мнение изрази мениджърът Ерик тен Хаг, който няма да може да разчита на шестима защитници за предстоящото този уикенд гостуване на Борнемут, пише ФОКУС.

Към списъка с травмираните се присъединиха централните защитници Рафаел Варан и Джони Евънс. В лазарета са и трайно контузените Лисандро Мартинес, Виктор Линдельоф, Люк Шоу и Тайрел Маласия, който няма изиграна нито една минута този сезон.

Заради контузиите, налагащи постоянно преправяне на състава, Манчестър Юнайтед е на шесто място с 49 точки, като изостава с 11 точки от четвъртия Тотнъм.

"Трудно е. Всеки, който има дори малки познания за футбола, знае какво влияние имат контузиите върху резултатите. Четворката в защита е основата за постигането на добри резултати. Ние не можем да разчитаме на това, но трябва да печелим.

Трябва да поемем отговорност, но няма как да избягаме от негативното влияние, което имат травмите", обясни Тен Хаг на пресконференцията преди мача.

Нидерландецът похвали доскорошния капитан на тима Хари Магуайър, който е един от малко налични в защита. През лятото той бе пред трансфер в Уест Хям, но сделката пропадна.

"Ние винаги сме били доволни от Хари, но той иска да играе редовно. Той е лидер, много добър защитник и се чувства комфортно с топка в крака.

С тези си качества и при проблемите, които имаме, той е още по-важна фигура за нас. Щастливи сме, че той е тук и с него можем да постигаме целите, които сме си поставили", добави Тен Хаг.

Специалистът разкри, че нападателят Маркъс Рашфорд и халфът Скот МакТоминей са под въпрос за гостуването на Борнемут.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА