Last news in Fakti

15 Април, 2024 06:15 1 852 2

Сакраменто с Везенков мачкат в последния мач от редовния сезон (ВИДЕО)

  • сакраменто кингс-
  • спорт-
  • нба-
  • александър везенков

Българинът игра около десет минути и успя да запише на името си една открадната топка и една спечелена борба

Сакраменто с Везенков мачкат в последния мач от редовния сезон (ВИДЕО) - 1

Сакраменто Кингс разби Портланд Трейл Блейзърс със 121:82 в последния си мач от редовния сезон на НБА. Александър Везенков игра около десет минути и успя да запише на името си една открадната топка и една спечелена борба.

Най-резултатен в срещата бе Ди'Аарън Фокс с 24 точки. Домантас Сабонис завърши с нов "дабъл-дабъл" след 18 точки и 11 борби. Освен това той бе близо до "трипъл-дабъл", тъй като записа и 9 асистенции.

"Кралете" започнаха силно и още рано-рано поеха контрол над срещата, дори стигнаха до двуцифрена преднина от 23:11, а първата част завърши при 30:18 в полза на домакините.

В началото на втората част Сакраменто продължи да играе по-настъпателно и влезе в серия от осем безответни точки, за да поведат вече с 20 при 38:18. Частта завърши при 65:37.

Отборът на Майк Браун продължаваше да държи мача под контрол и в третата четвърт, като след нейния край вече водеше с 99:58.

В началото на последната част в игра най-после се появи и Александър Везенков. Той успя да открадне топка в защита, а след това пресече и един пас. Българинът изпусна две стрелби и спечели една борба до края на срещата.

Сакраменто завършва на 9-ото място в крайното класиране след края на редовния сезон и ще играе с Голдън Стейт Уориърс в битката за място в плейофите.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Опааа

    5 0 Отговор
    😆Сашката колко точки?😆
  • 2 Гост

    1 0 Отговор
    Мачкал той, джибри за ракия! За 10 минути направо им е разказал играта! Ама да е жив и здрав, договора си върви!