Last news in Fakti

15 Април, 2024 10:27 1 211 0

Моуриньо пред завръщане във Висшата лига

  • жозе моуриньо-
  • футбол-
  • дейвид мойс-
  • уест хем

Бъдещето на Дейвид Мойс при "чуковете" не е съвсем сигурно след последните неубедителни резултати на отбора, като вариантът да бъде заменен от Специалния не е изключен

Моуриньо пред завръщане във Висшата лига - 1
Снимка: БГНЕС

Жозе Моуриньо може да замени Дейвид Мойс начело на Уест Хем през лятото, пише CaughtOffside. Бъдещето на шотландеца при "чуковете" не е съвсем сигурно след последните неубедителни резултати на отбора, като вариантът да бъде заменен от Специалния не е изключен.

Моуриньо в момента е без работа, след като наскоро бе уволнен от Рома. Той обаче не крие, че желае колкото се може по-скоро да си намери нов клуб. А вариантът да поеме Уест Хем може и да предизвика интереса му. Преди време той бе свързван с интерес от Саудитска Арабия, но португалецът категорично отказа да поеме в тази посока и предпочита да остане в Европа, а още по-добре в Англия, където вече е утвърдено име, след като води Челси, Манчестър Юнайтед и Тотнъм.

В същото време Уест Хем не се представя чак толкова зле и все още е в битката за Европа. Отборът обаче записа само една победа в последните си 6 мача във всички турнири, като именно това е накарало шефовете да се замислят за смяна на Мойс и то именно с Моуриньо, който си остава един от най-добрите мениджъри в света, макар напоследък ореолът му да не блести толкова ярко.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА