Last news in Fakti

15 Април, 2024 19:56 856 2

Salomon Vitosha Trail 2024 ще се проведе на 8 юни

  • salomon vitosha trail-
  • планинско бягане

Тазгодишното издание ще включва три дистанции 40 км, 2000+м денивелация – в допълнение на средна (27 км) и къса (12 км)

На 08 юни (събота) тази година ще се проведе 10-тото юбилейно издание на състезанието по планинско бягане Salomon Vitosha Trail. Целта му е да подпомогне развитието и да популяризира планинското бягане сред любители и професионални спортисти. В 8:30 часа пред хижа Алеко на Витоша ще бъде даден стартът.

Тазгодишното издание ще включва три дистанции 40 км, 2000+м денивелация – в допълнение на средна (27 км) и къса (12 км), за да позволи на всички желаещи, дори и на тези без предварителен опит и подготовка да се включат. Събитието е популярно сред участниците като едно от трасетата, предлагащо най-красиви гледки.

Salomon Vitosha Trail 2024 ще се проведе на 8 юни

Организиратори са Спортен клуб по ориентиране „НСА СИВЕН“ София, с подкрепата на верига магазини Sport Box, Фондация София – Европейска столица на спорта, Кенди Фарма, Next level Fitness club и други спонсори и партньори.

Не пропускайте да си подарите това невероятно изживяване и да споделите емоцията от планинското бягане със своите приятели. Единствените задължителни елементи са зареден мобилен телефон, ветровка и подходящи обувки за планинско бягане, които да носите със себе си в деня на събитието.

Всеки участник във Високата обиколка на Витоша ще получи стартов пакет, който включва:

  • Стартов номер с чип за следене на времето;
  • Аксесоар за раница сгъваемо шише Salomon Soft flask с вместимост от 150 мл;
  • Гелове от Perskindol;
  • SupraVit Витамини и минерали А-Я + Лутеин и Селен;
  • Медал от състезанието за всички участници;
  • Едноседмична карта за верига фитнеси Next Level;
  • Планинска застраховка.

На старта ще застанат зедно над 300 участника от всички възрасти и всеки от тях ще се наслади на невероятната природа, която Витоша предлага. Ще се включат и корпоративни отбори на големи Български компании.

Освен емоциите и личната удовлетвореност, за участниците организаторите са подготвили парични и предметни награди. Всички успешно завършили състезатели от трите дистанции и присъстващи на церемонията по награждаване пък ще участват в томбола за спортен часовник Suunto Race All Black.

Salomon Vitosha Trail 2024 ще се проведе на 8 юни

Планинското бягане е спорт, чиято популярност избухна през последните години по света. С изобилието на планини в близост до големи населени места у нас, този спорт предлага уникална комбинация от близък контакт с природата и постигане на хармонично състояние на тялото и духа.

Таксите за участие са между 30 и 90 лв. като ранното записване продължава до 01.05.2024г

За регистрация тук: https://tracksport.live/e/salomon-vitosha-trail-2024

Пълна информация за състезанието може да бъде намерена на https://salomonvitoshatrail.com/ ,където ще бъдат публикувани и резултатите.


Поставете оценка:
Оценка 3.9 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Град Козлодуй

    1 6 Отговор
    Благодаря ви за инфото
    Уважаема Красавице госпожа Маринова
  • 2 Трасе и подготовка

    2 2 Отговор
    После да не се чудите откъде се взимат
    такива като убиеца на Алексей Петров.