Last news in Fakti

16 Април, 2024 09:27 462 3

ЦСКА-София с инициатива за „Деня на Земята”

  • цска-
  • цска-софия-
  • земята-
  • инициатива-
  • футбол

Бъди част от една по-красива и чиста природа - призовават от клуба

На 22.04. отбелязваме Деня на Земята. По този повод ЦСКА – София организира кампания, в която всеки може да се включи и да покаже загрижеността си към природата и устойчивото развитие.

Ето какво написаха от клуба:

„Заповядай между 20.04.-22.04., 10-19 ч. в пространството пред магазина и върни старите си дрехи и обувки за рециклиране. В замяна ще получиш отстъпка от следваща покупка в официалния ни магазин”.

„Още от проектирането на модерния ни стадион в най-ранна фаза в ЦСКА се опитваме да мислим за природата и околната среда. По време на демонтажните дейности на ст. “Българска армия” също ползваме щадящи методи, безпрахова техника и разделно събиране на строителен отпадък. Новият ни дом ще бъде изграден изцяло около методи за устойчиво развитие. Кампанията по случай 22.04. е още една малка крачка към това да продължим да бъдем отговорни към заобикалящата ни среда, нашата родина и нашата планета”.

„Бъди част от една по-красива и чиста природа”.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Баш Батка

    1 2 Отговор
    Оцели вена, отиди до кварталния клекшоп за двулитровка и се сбий с лефскар също толкова надрусан.
  • 2 Оператор на права лопата

    2 1 Отговор
    Остъпка да си купя нещо от официалния им магазин.
    Че какво мога да си купя точно от тия... егати мотивацията да дариш.

    Коментиран от #3

  • 3 8976597598

    2 1 Отговор

    До коментар #2 от "Оператор на права лопата":

    Може да си купите оранжеви шорти , оранжеви чорапки , оранжеви шапчици , оранжеви фланелки , оранжеви плакати на , които пише ЦСКА тире София.