Last news in Fakti

16 Април, 2024 10:48 673 0

Скандал между треньор и играч на Берое след равенството с Локомотив Пловдив

Наставникът на тима Хосе Ачиари се е скарал с 24-годишния халф Карлос Алгара

Неприятни сцени е имало в Берое след домакинското равенство 2:2 с Локомотив Пловдив от 29-ия кръг на efbet Лига. След мача са се чули викове и шумове откъм вътрешните помещения на стадиона в Стара Загора, съобщава gong.bg.

Наставникът на тима Хосе Ачиари се е скарал с 24-годишния халф Карлос Алгара. Двамата са си разменили реплика на висок тон. Наложило се е футболисти от отбора да се намесят.

Равенството с Локо Пловдив изпрати Берое в групата на изпадащите и само чудо може да го върне в средата на класирането. В следващия кръг старозагорци гостуват на Левски без голямата си звезда Себастиан Вия, който е с натрупани жълти картони.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА